Om Platina nutrition AB

Din pålitliga partner för kosttillskott och träningsutrustning

Platina Nutrition AB är en ledande leverantör av högkvalitativa kosttillskott och träningsutrustning. Med vårt engagemang för kvalitet och service strävar vi efter att hjälpa dig att nå dina personliga fitnessmål på bästa möjliga sätt. Vi tycker att priserna på kosttillskott börjar bli allt för dyra, vi pressar våra priser men håller samma kvalitet om inte bättre än andra leverantörer.

 

Vi började med en webbshop där vi endast hade en produkt, vår pre-workout, som blev väldigt populär snabbt. Därefter har vi utökat med 2 produkter, 3 produkter, 4, 5 ända upp till 7 stycken på endast 1 år. Nu är vi i full ruljangs och utökar hela tiden vårt sortiment med nya spännande produkter och oslagbara smaker!

 

Nu efter 1,5 år blev vår stora dröm äntligen sann, vi tog beslutet att öppna en fysisk fitnessbutik mitt i Kalmar city. I hopp om att träffa massor av människor som gillar träning lika mycket som vi gör och hjälpa till på traven framåt.

 

Vårt mål om 5-10 år är att vi ska vara en kedja runt om i södra Sverige med massor av nya produkter som sätter en helt ny standard i fitnessbranschen. Var med redan från start och testa våra produkter du med. 

 

Börja din resa mot en bättre hälsa idag

Kontakta oss för att få skräddarsydd rådgivning och hitta de bästa produkterna för just din träning. Ni hittar oss på Norra långgatan 28 i Kalmar  eller via mailen nedan. 

Låt Platina Nutrition AB stödja dig på din resa mot en friskare och starkare version av dig själv. Ta det första steget idag.



info@platinanutrition.se
 

Vi behöver ditt samtycke för att kunna hämta översättningarna

Vi använder en tredjepartstjänst för att översätta innehållet på webbplatsen, vilken kan samla in uppgifter om dina aktiviteter. Läs informationen i integritetspolicyn och godkänn tjänsten för att hämta översättningarna.